Met live muziek in de horeca geef je je klanten een beleving

Met live muziek in de horeca geef je je klanten een beleving

Live muziek is booming! Het aantal live optredens in Nederland groeit. Goed nieuws voor de horecaondernemer, want dit betekent: een groter muzikantenaanbod en lagere kosten. Muziek in je café of restaurant kan net die extra sfeer geven waardoor mensen langer blijven plakken of als ze echt weg moeten vaker terugkomen.

Uiteraard is het boeken van een optreden vaak omstreden; het kost wat, er moeten vergunningen worden geregeld en het vinden van een artiest is vaak lastig.

Een nieuw concept met 1000+ artiesten

Wij van Plugify, begrijpen dat live muziek niet altijd makkelijk te vinden is, laat staan altijd mogelijk is. Als horecaondernemer ben je al druk genoeg met het runnen van je business en dan wil je snel en goed advies.

Op Plugify vind je een wereld aan artiesten voor elke gelegenheid zoals vrijdagmiddagborrels, verjaardagen, en andere feesten in je kroeg of restaurant.

Met meer dan 1100 bandjes, DJ’s en andere artiesten op het online platform zit er altijd wel een tussen die de dag of avond onvergetelijk maakt.

Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben we onderstaande selectie gemaakt om je te inspireren - deze artiesten boeken doe je nu in een handomdraai via Plugify:

  1. De zangeres Noa Hugas komt graag met haar gitarist wat soulful tunes brengen, heerlijk tijdens een wijntje op een relaxte zondag (vanaf 210 euro inclusief geluid).
  2. Weleens gedacht aan Dine & Dance? Dat is tegenwoordig helemaal hip! Riley’s kan lekker rustig beginnen bij het voorgerecht en de energie helemaal opbouwen. Na het toetje alle stoelen en tafels opzij en de voetjes van de vloer (vanaf 799 euro inclusief geluid).
  3. Creëer een huiskamerconcert-achtige vibe door bijzondere artiesten uit te nodigen die iedereen stil krijgen en je armharen van overeind gaan staan. Lieke Dijkstra is daar een van (vanaf 190 euro inclusief geluid).
  4. Het jazzkwartet The Roseland Quartet, betovert met haar jazzy sounds iedere klant. Perfect inzetbaar tijdens een vrijdag middag borrel, receptie of een zondag avond in de tuin (vanaf 890 euro inclusief geluid).
  5. Ruby and the Blizzards speelt zo energiek dat elke gast spontaan begint te dansen. Soul en Funk wisselen elkaar perfect af (al vanaf 1000 euro te boeken).


Probeer Plugify uit en ontvang 5% korting op je eerste boeking met de exclusieve kortingscode “BARDOGGY17” (te verzilveren t/m 31 december 2017).