Ontsnap uit de beste Escape Rooms van Nederland

Heb jij het al geprobeerd? Ontsnappen uit een Escape Room?

BarDoggy heeft het natuurlijk uitvoerig getest en zelf ondervonden waarom Escape Rooms op dit moment een ware rage zijn. Met een vriendengroep laat je je opsluiten en moet je aan de hand van puzzels en raadsels een weg naar buiten zien te vinden. Maar let op, dit moet dan wel binnen de gestelde tijd. 

Klik hier voor een overzicht van de beste Escape Rooms van Nederland 

In de meeste Escape rooms zijn booby traps, instinkers, schrik momenten en logica verwerkt om jou als deelnemer uit te dagen. Zonder team-work kom je er niet. Er zijn leiders en denkers nodig. Ondernemers en analysten... Onder druk kun je goed merken welke karaktereigenschappen je teamgenoten bezitten. Terwijl je lichaam adrenaline aanmaakt en rondpompt in je lijf moet je rustig blijven en onder druk samen presteren. 

Escape rooms werken enorm verslavend. Als je er eenmaal een geprobeerd hebt, heb je daarna meteen zin om de volgende te gaan kraken. Zeker als het je niet gelukt is binnen de tijd is de uitdaging nog groter om het nog eens te proberen. Het is de perfecte start van een avondje uit. Eerst spanning en grenzen verleggen, en daarna lekker een biertje drinken en de avonturen nabespreken. Waar ging het mis, welke briljante zet bracht jij op het toneel, wie zakte door het ijs, en wie bleek een enorme koele kikker te zijn? Als je het leuk vind om antwoord te vinden op deze vragen dan raden we je zeker aan om ook een keer een Escape Room te bezoeken.

Het bezoeken van een Escape Room is zeer geschikt voor een groep vrienden (vanaf 3 personen) maar ook zeker als bedrijfsuitje. Als vriendengroep ben je natuurlijk wel wat gewend met elkaar, maar als collega's werkt het enorm verbindend om met elkaar de spanning en druk op te zoeken. Ineens kun je ontdekken dat bepaalde collega's buiten de werkvloer toch eigenlijk wel hele leuke mensen zijn en dat het samenwerken na deze spannende activiteit ineens veel gemakkelijker gaat.

We dagen je uit om het avontuur op te zoeken, stap buiten je comfort zone en spring in het diepe. 
Laat je opsluiten en vind je weg naar de vrijheid!

Veel plezier!!!